Am Mittwoch 6. Dezember 2023 ab de
18 Uhr - 19.30 Uhr chunt de Samichlaus und Schmutzli zu eus is schöne Dorf Thalheim.
Hinder de Gmeind ufem Kiesparkplatz.

Sie bringed en grossse Sack mit feine Sache, also
bringed doch es Säckli mit das sie öppis chönd dri fülle.
Sie freued sich natürlich sehr wänn ihr ihne es schöns Sprüchli ufsäged oder es Liedli singed.
Für Chli und Gross gits au no öppis warms z trinke.

Organisiert wird das vom Dorfverein Thalheim/ Gütighausen und unterstützt vo de Gmeind Thalheim.
Herzlichen Dank!

Für den Dorfverein Thalheim/ Gütighausen
Nicole Gutknecht

Liebi Chinde, liebi Eltere

En wunderschöne Anlass isches gsi. Sooo viel Chinde sind cho und händ mir und am Schmutzli wunderbari Versli ufgseit , Liedli gsunge und schöni Zeichnige mitbracht.

Sogar am Eseli wo leider krank worde isch, wahrschindlich vor luuter ufregig händer es feins Rüebli bracht.

S nächst Jahr wird’s hoffentlich Gsund sie damits au mal zu eu liebe Chinde dörf cho.

Mit liebe Grüess vom Samichlaus und Schmutzli

Bis nächst Jahr am 6. Dezember vo 18.30 Uhr bis 19.30 Uhr.

Im Name vom Dorfverein Thalheim/ Gütighausen bedanked mir Eus bi de Gmeind Thalheim ganz herzlich für d Unterstützig.

Nicole Gutknecht